Ombetrækning

Møbelpolstring og ombetrækning

Buhls Møbelpolstring udfører ompolstring og ombetrækning af alle slags møbler, både de moderne og de traditionelle. Ukendte som kendte, herunder også danske møbelklassikere som Svanen, Bamsestolen, 7’er stolen, Ditzels AP26, Børge Mogensens tremmesofa og mange flere.

Mange ombetrækningsmuligheder!
Ønsker du at få ombetrukket dit møbel med læder, uld, kunststof, bomuld eller hør? Så har vi mulighed for at ombetrække alt fra sofaer, lænestole, skamler med mere.
Vi får leveret læder og stof af bedste kvalitet fra danske og udenlandske leverandører.
De mest populære af uldstofferne er Hallingdal fra Kvadrat og stoffet Rami fra det svenske firma Svensson. Hallingdal er designet af Nana Ditzel i 60érne og har siden da været benyttet til alle de danske klassikere. Rami er et nyere produkt som er ved at vinde ind på Hallingdal i popularitet, da denne uld ikke kradser. Kvaliteten fra begge leverandører er i top og er 100 % noget, som vi kan stå inde for, når vi skal ombetrække dit møbel. Uld er nemt at rengøre og næsten uopslideligt, hvilket gør denne stoftype til et hit i de danske hjem.
Skal du have ombetrukket møbler til sommerhuset, båden eller campingvognen, så anbefaler vi enten kunststof såsom nylon og trevira eller bomuld. Dette er en billigere løsning, hvis du skal have mange metervarer. Derudover kan det vaskes i vaskemaskinen.


Besøg Buhls Møbelpolstring
Du er meget velkommen til at besøge vores værksted i Hillerød, hvor du har mulighed for tale med Møbelpolstrer Maria Buhl eller en af hendes ansatte. På værkstedet er der også mulighed for at blive inspireret af de mange prøver på møbelstof og læder, der gerne må lånes hjem.

Ønsker du et uforpligtigende pristilbud, så kig forbi et af vores værksteder med et billede af dit møbel/dine møbler eller kontakt os via kontaktsiden.