Lædermøbler - læderarbejde

Buhls Møbelpolstring skaber unikke lædermøbler!

Trænger sofaen, lænestolen eller spisebordsstolene til en ompolstring? Så kan Buhls Møbelpolstring hjælpe. Vi udfører alt slags læderarbejde og kan bistå med ompolstring, ombetrækning eller små reparationer af nye samt ældre lædermøbler. Også klassikere som Svanen, 7’er stolen, Ditzels AP26, Børge Mogensens tremmesofa.

Gennemført læderarbejde

Vi får leveret vores læderprodukter fra Sørensen Læder. Produkterne fra Sørensen læder er af høj kvalitet og anvendes blandt andet også hos Fritz Hansen, i deres produktion af designklassikerne.

Læder kan opdeles i tre kvaliteter:
 

Dækfarvet læder

-  Dækfarvet er en betegnelse for læder der er garvet, gennemfarvet, kraftigt topfarvet og til sidst lukket af med en finish på toppen. 
-  Overfladen kan godt være naturlig, men ofte vælger man at korrigere læderstrukturen i overfladen
-  Læderet kan være en smule åndbart
Kendetegn: Dækket overflade, meget rengøringsvenligt, høj lysægthed, meget stærkt siddekomfort og varieret åndbarhed.

Dækfarvet læder bruges ofte i restauranter, på diskoteker, offentlige institutioner og til børnefamilien hvor rengøringsvenlige materialer er i højsædet.

Semianilin læder

-  Semianilin er en betegnelse for læder der er garvet, gennemfarvet og efterfølgende tilført en let overfladefinish
-  Overfladen er naturlig og porehullerne er stadig synlige og forholdsvist åbne. Læderet er stadigt åndbart.
Kendetegn: Naturlig overflade, let dækket, god siddekomfort, semi-åndbart, medium lysægthed, nemt at vedligeholde, bliver stadigt smukkere med tiden.

Semianilin læder vælges ofte af familier med børn og husdyr. Den lette overfladefinish gør læderet rengøringsvenligt, mens læderets struktur og åndbarhed giver god siddekomfort, også i mange timer ad gangen.


Anilin læder

-  Anilin er en betegnelse for læder der kun er garvet og eventuelt gennemfarvet.
Overfladen er fuldstændig naturlig og porehullerne er åbne. Dette gør læderet 100 % åndbart og giver den bedste siddekomfort.
Kendetegn: Naturlig overflade, fantastisk siddekomfort, åndbart, patineres/falmer, modtageligt for fedt og smuds, eksklusiv læder der kun bliver smukkere med tiden.
-  Anilin læder er til møbler der ikke står i direkte sollys, da det ellers hurtigt vil falme,
-  Ubehandlet læder vil med tiden udvikle en meget smuk cognac farve.

Anilin læder er perfekt til det eksklusive møbel, der ikke kommer i kontakt med husdyr og børnefingre.


Pleje af lædermøbler
Det er vigtigt løbende at pleje sine lædermøbler, så de fremstår flotte og velholdte. Til pleje anbefaler vi, at du bruger skummet fra sæbespåner. Det er vigtigt, at du anvender sæbespåner uden sulfo.  Sæbespåner uden sulfo kan købes hos Matas, på apoteket eller i helsekostforretninger. Skummet fra sæbespånerne fjerner skidtet samtidigt med at det tilfører fugt til læderet. Er læderet tørt og sprækket, skal der bruges andre plejeprodukter, der giver mere fedt. Se mere om hvordan du plejer dit møbel korrekt her.

Kontakt os
Ønsker du at høre mere om dine muligheder? Så står vores møbelpolstrere klar til at vejlede dig inden for valget af det rette læder.

Vi sikrer os, at dine ideer kan blive til virkelighed!