Renovering/Reparation

Reparation og renovering

Trænger dit møbel til lidt mere end blot en ompolstring og ombetrækning, så kan vores dygtige møbelsnedker hjælpe med reparation og renovering. Møbelsnedkerens reparationer og renoveringer betyder, at træværk og møbel fremstår så flot som muligt, og gør at møblet kan holde mange år fremover. Alle reparationer og renoveringer udføres med omhu og respekt for dit møbel, så du er sikret et godt håndværksmæssigt resultat, der forlænger og sikrer værdien og levetiden for dine møbler.

Bevarelse af stoffet og renovering af møblet
Er sædet i din sofa begyndt at hænge fordi gjordene er slappe eller trænger fjedrene til at skulle snørers om? Så kan disse opgaver godt udføres med respekt for møblet og uden udskiftningen af stoffet, såfremt stoffet stadigvæk har en passende kvalitet. Det kan eksempelvis være, at det ikke er muligt at skaffe det pågældende stof længere og hvis møblets stof passer til resten af møblementet, så kan genbrug af stoffet være en god løsning. Vi arbejder meget omhyggeligt så stoffet ikke tager skade, mens vi udfører reparationerne. Vi monterer nye gjorde, afsyrer kanterne på ny og påsætter stoffet igen, så møblet igen fremstår flot.
Vi kan ligeledes hjælpe, hvis det er gået en syning på møblet eller der skal foretages andre lapninger. Her tager vi gerne ud til dig, så vores møbelpolstrere kan reparere møblet mod timeløn og kørselsgebyr.

Professionel og kompetent rådgivning
Du får altid en grundig og professionel rådgivning, hvis du kontakter os. Vi sikrer os, at du kender til alle muligheder, så du får den vejledning du har brug for og så du kan få glæde af dit møbel mange år frem. Hos os er rådgivning, høj kvalitet og god service altid i første række.