Sadelmager

Sadelmager | Autosadelmageri

Buhls Møbelpolstring anvender de gamle sadelmagerværktøjer i det daglige arbejde. Sadelmagerfaget blev en del af den danske historie omkring år 1797, hvor sadelmageren primært udførte sadelarbejde. Hen over årene, blev sadelmagerfaget udvidet, så sadelmageren også udførte læderarbejde på eksempelvis kareter, bælter, kufferter og møbler.

Vores møbelpolstrere udfører ikke arbejde med sadler eller seletøj, men læderarbejde, møbelpolstringsopgaver og autosadelmageropgaver, der også går under betegnelsen sadelmager.
Det er vores ambition, at levere håndværk af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger og stemmer overens med det traditionsrige sadelmagerhåndværk.

Erfarne sadelmagere!
Hos Buhls Møbelpolstring har vi fire dygtige møbelpolstrer, der professionelt arbejder med udførelsen af reparationer og ombetrækning af møbler for kunderne. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dine møbler, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon, via vores kontaktside eller ved et besøg på vores værksted i Hillerød.

Vi har kunder fra hele Sjælland og vi er kendt for at have fokus på holdbare og kvalitetsrige løsninger, der er gennemført ned til mindste detalje.