Møbelsnedker

Professionel møbelsnedker!

Har du et arvestykke eller et unikt loppefund der trænger til en kærlig hånd, så kan det være en god investering af få det renoveret, så møblet igen kan fremstå flot og i god stand. Buhls Møbelpolstring samarbejder med Egedam Snedkeri.

Egedam Snedkeri udfører alt inden for snedkerarbejde, blandt andet:
- Polering af møbler
- Forhøjning af møbler
- Reparation af skader på møbler
- Specialfremstilling af møbler

Så har hunden gnavet i bord- eller stolebenet eller er dine spisebordsstole for lave? Så kan møbelsnedkeren udføre arbejdet uden synlige samlinger og reparationer.

Et unikt møbel
Går du med drømmen om et bestemt møbel? Så kan Buhls Møbelpolstring i samarbejde med møbelsnedkeren også være behjælpelig. Sammen kan vi fremstille alle typer møbler baseret på dine ønsker og ideer.

Besøg vores værksted!
Har du spørgsmål til vores arbejdsprocesser, så er du velkommen til at kigge forbi vores værksted i Hillerød eller kontakte os på telefon: 48 26 19 09 eller via vores kontaktside.
Vi tager gerne imod dit møbel og sørger for at det bliver leveret til snedkeriet for så afslutningsvis enten at blive ombetrukket eller renoveret hos Buhls Møbelpolstring. Vi leverer altid gennemført stykke arbejde af høj kvalitet. Et arbejde, som du kan have glæde af mange år fremover.

Vi har værksted i Hillerød og Karlslunde, og hjælder dermed kunder i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet, samt Roskilde, Køge, Greve og Solrød Strand.