Lørdag d. 11. juni mellem klokken 10-14 fejrer Buhls Møbelpolstring sin 8 års fødselsdag med et åbent hus arrangement. Alle er velkommen til at kigge forbi på Hestehavevej 11 i Hillerød og se værkstedet, og eventuelt benytte sig af nogen af dagens gode tilbud. Der vil blive tændt op i grillen og serveret pølser og fadøl lige som det også vil være muligt at få serveret kaffe og kage. Til børnene vil der være is og sodavand.

Læs mere om hvad der ellers sker på dagen nedenfor.

10% rabat på dagen.

Maria Buhl som ejer værkstedet tilbyder på dagen 10% rabat på alle ordrer, så medbring gerne et foto af dine møbler, båd-/ campinghynder, mc sadler eller andet som du ønsker et uforpligtende tilbud på.

Design din egen pyntepude.

På dagen vil det være muligt at købe 2 stk. helt unikke pyntepuder efter eget design til 500 kr. sættet. Du sammensætter selv stof/læder og efterfølgende vil en af de 4 dygtige møbelpolstrerer, som arbejder hos Buhls Møbelpolstring sy dem for dig, så du kan få dem med hjem samme dag.

Rokokosæt på Auktion.

Klokken 12 startes auktionen hvor et pragtfuldt rokokosæt bestående af en 2 pers. Sofa, 2 stk. medaljonstole og en lænestol med dertilhørende sofabord. Møblerne er i bordeaux velour og med de klassiske dybdehæftninger som kendetegner den tids møbler.

Konkurrencer

I løbet af dagen vil der være konkurrencer med flotte præmier til de heldige